Örömmel értesítek minden kedves látogatót, hogy végre összejött egy valóságos kiállítás a gyűjteményből, így az öreg cigaretták végre előbújnak a szekrény mélyéről, és megmutatják magukat a kíváncsi szemeknek.

2012. februárjától, Budapesten, a IX.ker. Köztelek utca 4/A alatt találhatóSkanzenclubban állandó, de folyamatosan változó kiállítás jön létre! A február 3-iünnepélyes megnyitó vendége Saly Noémi, a Magyar Kereskedelmi- és Vendéglátóipari Múzeum muzeológusa, Budapest- és kávéházkutató volt.

A korábban itt működő ZACC átalakult, úgy, hogy a januárban életbe lépett dohányzási tilalmaknak NEM MEGFELELŐEN változott! Eddig ugyanis szigorúan nemdohányzó, mostantól viszont kifejezetten dohányzó közösségi helyként üzemel tovább.

A teljes cikk itt olvasható: http://www.dohanymuzeum.hu/dohanykiallitas-es-kozossegi-dohanyzohely

Szerző: Smokerboy  2012.03.13. 14:46 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szipka.blog.hu/api/trackback/id/tr284314253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása